Fönsterrenovering i Berga

Annons:
Erfarna och duktiga hantverkare som utför fönsterrenovering i Berga - här hjälper vi dig att hitta glasmästare och snickare som kan hjälpa dig med att renovera fönster i Berga. Börjar dina fönster bli gamla och slitna så kan det var dags att utföra en fönsterrenovering alternativt att byta fönster i Berga. I Berga finns det sammanlagt 1 olika hantverkare som du kan ta kontakt med för att få hjälp med fönsterrenovering.
Annons:

Fönsterrenovering i Berga

Nedan kan du ta del av vår lista över olika hantverkare som arbetar med fönsterrenovering i Berga.

Målaren
S. Storg. 1
579 40 Berga

Annons:

Fönsterbyte i Berga

I vissa fall kan det vara bättre att byta fönster snarare än att renovera dom och många av ovan hantverkare arbetar också med fönsterbyte i Berga. För aktuellt utbud av produkter och tjänster relaterat till att renovera och byta fönster i Berga rekommenderar vi att du tar kontakt med olika företag inom fönster i Berga.

Fönsterbytafakta om Berga

I Berga finns som bekant minst en verksam hantverkare som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Berga och nedan finner du en del generell information om orten Berga.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här hittar du en del mer information om Berga om du vill veta mer än saker relaterat till att byta eller renovera fönster i Berga.

I Berga hittade vi sammanlagt 1 olika snickare, glasmästare och andra typer av företag som arbetar med fönsterrenovering i Berga. Om inga av dessa företag passar dina behov inom fönsterrenovering i Berga rekommenderar vi att du letar vidare i andra städer i Kalmar.

Fönsterrenovering i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta hantverkare och företag som arbetar med fönster och fönsterrenovering i Sverige.