Fönsterrenovering i Kalix

Annons:
Erfarna och duktiga hantverkare som utför fönsterrenovering i Kalix - här hjälper vi dig att hitta glasmästare och snickare som kan hjälpa dig med att renovera fönster i Kalix. Börjar dina fönster bli gamla och slitna så kan det var dags att utföra en fönsterrenovering alternativt att byta fönster i Kalix. I Kalix finns det sammanlagt 1 olika hantverkare som du kan ta kontakt med för att få hjälp med fönsterrenovering.
Annons:

Fönsterrenovering i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över olika hantverkare som arbetar med fönsterrenovering i Kalix.

Henrikssons Bygg i Kalix AB
Betongv. 5
952 31 KALIX

Annons:

Fönsterbyte i Kalix

I vissa fall kan det vara bättre att byta fönster snarare än att renovera dom och många av ovan hantverkare arbetar också med fönsterbyte i Kalix. För aktuellt utbud av produkter och tjänster relaterat till att renovera och byta fönster i Kalix rekommenderar vi att du tar kontakt med olika företag inom fönster i Kalix.

Fönsterbytafakta om Kalix

I Kalix finns som bekant minst en verksam hantverkare som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Kalix och nedan finner du en del generell information om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här hittar du en del mer information om Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till att byta eller renovera fönster i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 1 olika snickare, glasmästare och andra typer av företag som arbetar med fönsterrenovering i Kalix. Om inga av dessa företag passar dina behov inom fönsterrenovering i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare i andra städer i Norrbotten.

Fönsterrenovering i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta hantverkare och företag som arbetar med fönster och fönsterrenovering i Sverige.