Fönsterrenovering i Billesholm

Annons:
Erfarna och duktiga hantverkare som utför fönsterrenovering i Billesholm - här hjälper vi dig att hitta glasmästare och snickare som kan hjälpa dig med att renovera fönster i Billesholm. Börjar dina fönster bli gamla och slitna så kan det var dags att utföra en fönsterrenovering alternativt att byta fönster i Billesholm. I Billesholm finns det sammanlagt 2 olika hantverkare som du kan ta kontakt med för att få hjälp med fönsterrenovering.
Annons:

Fönsterrenovering i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika hantverkare som arbetar med fönsterrenovering i Billesholm.

Pebe Måleri
Tryckeriv. 2
267 71 Billesholm


Alfs Måleri I Billesholm AB
Magasinsg. 9
267 73 Billesholm

Annons:

Fönsterbyte i Billesholm

I vissa fall kan det vara bättre att byta fönster snarare än att renovera dom och många av ovan hantverkare arbetar också med fönsterbyte i Billesholm. För aktuellt utbud av produkter och tjänster relaterat till att renovera och byta fönster i Billesholm rekommenderar vi att du tar kontakt med olika företag inom fönster i Billesholm.

Fönsterbytafakta om Billesholm

I Billesholm finns som bekant minst en verksam hantverkare som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Billesholm och nedan finner du en del generell information om orten Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här hittar du en del mer information om Billesholm om du vill veta mer än saker relaterat till att byta eller renovera fönster i Billesholm.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 2 olika snickare, glasmästare och andra typer av företag som arbetar med fönsterrenovering i Billesholm. Om inga av dessa företag passar dina behov inom fönsterrenovering i Billesholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra städer i Skåne.