Fönsterrenovering i Limhamn

Annons:
Erfarna och duktiga hantverkare som utför fönsterrenovering i Limhamn - här hjälper vi dig att hitta glasmästare och snickare som kan hjälpa dig med att renovera fönster i Limhamn. Börjar dina fönster bli gamla och slitna så kan det var dags att utföra en fönsterrenovering alternativt att byta fönster i Limhamn. I Limhamn finns det sammanlagt 3 olika hantverkare som du kan ta kontakt med för att få hjälp med fönsterrenovering.
Annons:

Fönsterrenovering i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika hantverkare som arbetar med fönsterrenovering i Limhamn.

Glaspågarna Malmö AB
Limhamnsgårdens Allé 8
216 16 Limhamn


Limhamns Snickeriverkstad
Ekonomig. 4
216 13 LIMHAMN


BYGAB Byggmaterialhantering AB
Järnvägsg. 49
216 14 Limhamn

Annons:

Fönsterbyte i Limhamn

I vissa fall kan det vara bättre att byta fönster snarare än att renovera dom och många av ovan hantverkare arbetar också med fönsterbyte i Limhamn. För aktuellt utbud av produkter och tjänster relaterat till att renovera och byta fönster i Limhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med olika företag inom fönster i Limhamn.

Fönsterbytafakta om Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst en verksam hantverkare som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Limhamn och nedan finner du en del generell information om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här hittar du en del mer information om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till att byta eller renovera fönster i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 3 olika snickare, glasmästare och andra typer av företag som arbetar med fönsterrenovering i Limhamn. Om inga av dessa företag passar dina behov inom fönsterrenovering i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra städer i Skåne.

Fönsterrenovering i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta hantverkare och företag som arbetar med fönster och fönsterrenovering i Sverige.