Fönsterrenovering i Farsta

Annons:
Erfarna och duktiga hantverkare som utför fönsterrenovering i Farsta - här hjälper vi dig att hitta glasmästare och snickare som kan hjälpa dig med att renovera fönster i Farsta. Börjar dina fönster bli gamla och slitna så kan det var dags att utföra en fönsterrenovering alternativt att byta fönster i Farsta. I Farsta finns det sammanlagt 1 olika hantverkare som du kan ta kontakt med för att få hjälp med fönsterrenovering.
Annons:

Fönsterrenovering i Farsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika hantverkare som arbetar med fönsterrenovering i Farsta.

Stockholms innerstads måleri och inredning AB
Säffleg. 1
123 44 FARSTA

Annons:

Fönsterbyte i Farsta

I vissa fall kan det vara bättre att byta fönster snarare än att renovera dom och många av ovan hantverkare arbetar också med fönsterbyte i Farsta. För aktuellt utbud av produkter och tjänster relaterat till att renovera och byta fönster i Farsta rekommenderar vi att du tar kontakt med olika företag inom fönster i Farsta.

Fönsterbytafakta om Farsta

I Farsta finns som bekant minst en verksam hantverkare som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Farsta och nedan finner du en del generell information om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här hittar du en del mer information om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till att byta eller renovera fönster i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 1 olika snickare, glasmästare och andra typer av företag som arbetar med fönsterrenovering i Farsta. Om inga av dessa företag passar dina behov inom fönsterrenovering i Farsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra städer i Stockholm.

Fönsterrenovering i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta hantverkare och företag som arbetar med fönster och fönsterrenovering i Sverige.