Fönsterrenovering i Bålsta

Annons:
Erfarna och duktiga hantverkare som utför fönsterrenovering i Bålsta - här hjälper vi dig att hitta glasmästare och snickare som kan hjälpa dig med att renovera fönster i Bålsta. Börjar dina fönster bli gamla och slitna så kan det var dags att utföra en fönsterrenovering alternativt att byta fönster i Bålsta. I Bålsta finns det sammanlagt 2 olika hantverkare som du kan ta kontakt med för att få hjälp med fönsterrenovering.
Annons:

Fönsterrenovering i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika hantverkare som arbetar med fönsterrenovering i Bålsta.

Målerifirma Nymålat AB
Industrivägen 13
746 40 BÅLSTA


Termofönster Sverige AB
Sjöv. 8
746 31 BÅLSTA

Annons:

Fönsterbyte i Bålsta

I vissa fall kan det vara bättre att byta fönster snarare än att renovera dom och många av ovan hantverkare arbetar också med fönsterbyte i Bålsta. För aktuellt utbud av produkter och tjänster relaterat till att renovera och byta fönster i Bålsta rekommenderar vi att du tar kontakt med olika företag inom fönster i Bålsta.

Fönsterbytafakta om Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst en verksam hantverkare som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Bålsta och nedan finner du en del generell information om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här hittar du en del mer information om Bålsta om du vill veta mer än saker relaterat till att byta eller renovera fönster i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 2 olika snickare, glasmästare och andra typer av företag som arbetar med fönsterrenovering i Bålsta. Om inga av dessa företag passar dina behov inom fönsterrenovering i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra städer i Uppsala.

Fönsterrenovering i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta hantverkare och företag som arbetar med fönster och fönsterrenovering i Sverige.